#1
Aansluitend bij de Jogger's-lijn zal een andere schone make-up zijn die flitsen van rood, wit en grijs door het hele bovenwerk combineert met de helderste van de bovengenoemde tinten die op de hiel en buitenzool arriveren. Adidas Nite Jogger Heren/Dames Aangevuld met een steeds populairdere zichtbare schuimtong, is de nieuwste Nite Jogger-kleurstelling gepland om naar beneden te raken

Adidas Nite Jogger Schoenen silhouet - het nieuwste model op de lifestyle-markt - valt ergens in het midden van zijn laatste twee belangrijkste ontwerpethos', de sokachtige hardloper en de stevige dad-schoen. Voor die twee idealen zagen we iteraties zoals de NMD en de Yung-1 centraal staan, maar de Nite Jogger - wit met veel van zijn eigen ontwerptaal - wordt geleverd met de Boost-zool van de NMD en de meerlaagse gelaagdheid van de Yung-serie. Uitgerust met een steeds populairder wordende hit van technische ripstop, is de Nite Jogger klaar om als volgende te worden uitgerold in een Trace Pink-kleurstelling die ook kiest voor hits van paars, Cloud White en Raw White voor contrast en ondersteuning.

Als absoluut icoon in de muziek-, dans- en modewereld duikt Beyonce terug in haar IVY PARK-samenwerking met de Three Stripes om een tweede collectie schoenen en kleding te introduceren. Adidas Nite Jogger te Koop En wat de sneakerkant betreft, wordt Queen Bey opnieuw gezien terwijl ze de adidas Nite Jogger selecteert om haar creatieve touch op toe te passen. Aangekomen als een van de twee kleurstellingen van het silhouet die tegen het einde van deze maand zullen vallen, arriveert het op levensstijl gerichte model uitgerust met een neutraal bovenwerk en helderder getinte accenten.

Blauw, als aanvulling, bedekt dan met lagen, niet alleen bij de gedrukte Three Stripes, maar ook het oog blijft in combinatie met enkele accentuerende gele kleuren, "TIME IN" -tekst en enkele subtiele shuriken-motieven. Adidas Nite Jogger Verkoop Het begeleidende paar volgt min of meer dezelfde constructie en onderscheidt zich het meest in zijn schema: een relatief donkere make-up die afwisselend roze en blauw toevoegt aan de onderliggende weefsels, veters en het loopvlak.

Ninja en adidas zetten hun samenwerking voort tot ver in het najaar van 2020 en presenteren een handvol silhouetten, waaronder deze eenvoudig gemaakte en co-branded Kopen Adidas Nite Jogger. Gedaan in thema's die vergelijkbaar zijn met de vorige van de streamer, biedt het paar een kleurstelling die neutraal begint maar snel bovenop accenten toevoegt die veel kleurrijker zijn dan die van een GR.

www.snkrshopee.com