#1
Net zoals de colorway die gisteren werd onthuld, neemt het paar hier een aantal sherpa-uitgeruste kanten schilden aan, compleet met juwelen langs de vamp. Deze keer neigt het accessoire echter naar een lichter palet, met accenten eronder die net iets donkerder zijn gekleed in hun spaarzame gebruik van licht mahoniebruin. Nike Air Zoom-Type Heren/Dames Elders nemen White en Sail het roer over, aangezien ze een groot deel van het bovenwerk bedekken dat grenst aan oranje en Volt-details.

Synthetische overlays langs de tong en bij de hiel zorgen voor textuurcontrast en functionele versterking. Branding op de middenvoet verwent met lichtroze of groene tinten die ook op de tong, hiel en zool verschijnen. Nike Air Zoom-Type Schoenen Zichtbare Zoom Air-units onder de voeten hebben de eerder genoemde "Guava Ice" -tint, terwijl de buitenzolen met wafelpatroon een gedempte mintkleur hebben die perfect is voor de lente.

Het Goedkope Nike Air Zoom-Type werd onthuld in mei 2020 en heeft sindsdien een relatief onopvallend leven gehad. Verspreid over de releaselijst zijn echter een handvol indrukwekkende arrangementen geweest die de aandacht hebben getrokken van slimme modeconsumenten. Meest recentelijk is een exclusieve "Sail / Electro Orange / Pale Ivory / Black" -optie voor dames toegevoegd aan het cohort met zijn mix van materialen en patronen. In één oogopslag lijkt de nieuwste sneaker van Nike Sportswear's N.354-opdruk de voorkeur te geven aan een tonale "Sail" -stijl, maar verdere inspectie onthult het experimentele karakter van het model.

Zoals in mei werd onthuld, bevat het met Happy Pineapple geklede Nike Zoom Type kurkmaterialen door de hele zool. Nike Air Zoom-Type Online Winkel Net als de op fruit geïnspireerde stijl, is het marineblauwe bovenwerk van deze nieuwe versie gemaakt van gerecycled canvas. Profiel Swooshes onderscheiden zich van de donkere basis met een reflecterende afwerking. Zowel de vetersteunen als de Crater-schuimzool zijn in pastelgeel, wat ook een groot contrast vormt met het bovenwerk. Het pinwheel "Move To Zero"-logo staat op de tong en de binnenzool om het op duurzaamheid gerichte ontwerp van het paar verder te benadrukken.

Met mensen als de 'Hike Nike'-man en de 'Have a Nike Day'-smiley, heeft Nike een handvol speelse stripfiguren die zijn schoenencollecties kenmerken. Koop Nike Air Zoom-Type Een van de nieuwste mascottes van het merk, de "Happy Pineapple", is gekoppeld aan het Move To Zero-duurzaamheidsinitiatief en is in verschillende stijlen verschenen. Koop Nike Air Zoom-Type Hoewel de lachende vrucht al op het Air Zoom Type is geland, is het vriendelijke gezicht terug om een lichter gekleurd paar te sieren. De nieuwe propositie verwisselt het zwarte, twill-achtige bovenwerk van de bovengenoemde opstelling voor een met kokosmelk getinte constructie.

www.sprafstandsloper.com