#1
[/url]
Vans Sk8-Hi sko har [url=https://www.thesoleist.com/]thesoleist.com
været en favorit på gaden, siden den blev afsløret for 40 år siden. Også kaldet Style # 38, denne skate-sneaker praler med et mærkbart simpelt design, som enhver sneakerfanatiker skal føje til deres sneaker-samling. Hvis du overvejer at tilføje en anden high-top sneaker til din samling, foreslår vi stærkt Sk8-Hi fra Vans.

Vans Sk8-Hi Top sko tilføjer den perfekte mængde vintage og street-inspireret stil til dit look. Lavet med et blødt lærred og ruskindsoverdel med Vans sko dame sort justerbar snørelukning, denne høje topsneaker er klassisk, men alligevel alsidig. Anklen er polstret for støtte og holdbarhed, mens Vans 'signatur vulkaniserede vaffelgummi ydersål giver maksimal trækkraft.

Som kun den anden model med den genkendelige markør, der tidligere var kendt som "jazzstribe", bragte Sk8-Hi et helt nyt look til Vans-familien. Til Vans UA OG Sk8-Hi Lx x Wtaps ære for den første legendariske høje top, er Sk8-Hi lavet med robust ruskind og overdel i lærred i en række klassiske og uventede farver. Denne snørebåndssko inkluderer også forstærkede tåhætter, understøttende polstrede kraver og signaturgummivaffel ydersål.

Vans, den modkultursko, der har været elsket af skateboardverdenen lige siden den kom ud, er Populær stil klar til at hjælpe dig med at se bedst ud, uanset om du er på vej til et husfest eller til skateparken. Unge skatere har lige så mange muligheder som voksne, og der er masser af valg for småbørn og førskolebørn. Alle kan se seje ud med Vans Sk8 Hi sko, som har en høj ankel for ekstra støtte og dækning.

https://www.thesoleist.com/