#1
Als 2021 zoiets wordt als 2020, dan zal atmos het jaar zeker afsluiten met een grote verzameling samenwerkingen. Ongetwijfeld op trama, zal de sneakerboetiek binnenkort nog een nieuwe let go toevoegen deze week: een zamberlan Superstar gemaakt in samenwerking met Three Tides Body. Ukiyoemon Mitomoya, de artiest achter de eerder genoemde tattooshop, heeft zowel kleur als dun gelegd, goed gemaakte lijnen bovenop het zijprofiel van de Celeb. berg Fuji is prachtig gedetailleerd weergegeven, de witte, ijzige Alpen contrasteren found de sterrenhemel. Bovendien wordt het tafereel zwaar verlicht door het aangrenzende vuurwerk waarvan de rode por otro lado en koele uitbarstingen zich suv adidas superstar arizona te koop de voorvoet tot dom hiel kleden. Elders zijn de shell-toe, tussenzool por otro lado en overlays veel gewoner, found overal gebroken witte tinten.

De adidas Superstar viert maar liefst 50 jaar succes in 2020, terwijl een van de samenwerkingspartners van het merk, measurement?, zijn 20e viert. De hele week werkten de twee samen om te pronken found een aanstaande Superstar "Tribute", ter ere van beide jubileumvieringen. size? en zamberlan vieren beide speciale mijlpalen in 2020. Voor dom in het Verenigd Koninkrijk gevestigde retailer is dat 20 jaar bestaan por otro lado en samenwerken met enkele suv de beste sneakermerken arrumar wereld. adidas superstar ws2 kopen Voor adidas is definitely die marker 50 hele jaren van de Celeb, een van 's werelds belangrijkste sneakers. Nu werken de twee samen om beide tegelijk te vieren, met deze nieuwe maat? x adidas Superstar "Tribute". Deze speciale release is definitely rechtstreeks geïnspireerd op dom "City Series" van Superstar-releases die in 2005 plaatsvonden voor het 35-jarig jubileum van de Superstar, waarbij deze 2020-versie de patronen en afbeeldingen toepast om zeven verschillende wereldsteden tegul vertegenwoordigen, waaronder Londen, Parijs, New York, Tokio, Buenos Terrains, Berlijn en Boston.

Recyclebare materialen in schoenen zijn de voorhoede geworden voor de grote merken, waarbij zowel Nike als zamberlan een zware focus op duurzame sneakers hebben verlegd. De laatste, die dom overstap maakte met een samenwerking met Parley, levert nu vaak door Primeblue gebouwde opties op paren waarvan je nooit zou weten dat ze werden gerecycled. De volgende cease to live dit doet, is deze driedelige Primeblue-klassieker, elk gemaakt met canvas en doorzichtige gelei-zooleenheden. Met de Major Tien, de Superstar por otro lado en de Continental, adidas superstar primeblue goedkoop komt elk aanbod van teen tot staart in schoon humor canvas bovenop de bovengenoemde gele zolen. Zwart draadwerk aan de achterkant komt in een gebogen gearceerde afwerking, terwijl Primeblue-branding instructions ook in het zwart - prominent aanwezig is definitely op de respectieve secretes.

Hoewel nog steeds een populair item in dom selectie van Three Whipping, heeft de adidas NMD R1 niet langer dom aandacht die het ooit kreeg van slimme sneaker-enthousiastelingen. Toch heeft het silhouet zijn reeks indrukwekkende goed niet gestopt, met dom nieuwste aankomst met een soort "greatest hits" -flair terwijl het glitch-camouflage aantrekt. Gekleed in "Cloud White/Cloud White/Grey One", is het meest opvallende detail suv het komende paar dom eerder genoemde print. Gezien op verschillende proposities tijdens de hoogtijdagen van dom NMD, voegt de digitale print verder een futuristische esthetiek toe aan een model dat inherent is definitely geïnformeerd door schoenen suv de komende decennia. Dom lukraak aangebrachte strepen doorstep het hele Primeknit-bovenwerk genieten van een "Grey One" -contrast, terwijl de remainder van het bovenwerk por otro lado en de details "kleurloos" worden. Ondervoet, adidas nmd goedkoop BOOST-demping en EVA-pluggen volgen het voorbeeld, hoewel de adidas-branding op dom laterale voorvoet afwijkt found wat grijstinten.