#1
Utefter att den legendariska Nike-designern Tinker Hatfield introducerade Michael Jordans tredje signatur basketskor 1988, Air Jordan 3, hävdade den snabbt sin förtjänst plats i sneakervärldens lista över hittills mest anmärkningsvärda silhuetter för att vara den första jordanern någonsin som har en synlig Air enhet och det ikoniska elefanttrycket och vi alla känner och värnar om. Inte enbart det utan en vadderad krage ger också extra dämpning som dina fötter verkligen behöver.  air jordan billigt sverige Med allting detta sagt kanske du undrar hur bekväm är Air Jordan 3s? Oberoende av vilken färg du vill ta tag i, måste du veta hur Jordan 3 passar. Är Air Jordan 3s bekväma? Kör Jordan 3s stora eller små?

adidas Ultraboost DNA-sneaker har använts ganska ofta för att kanalisera stilarna från tidigare adidas sneakers. Den här veckan får silhuetten en ny ZX-inspirerad makeover, som lanseras i tre färgvägar lånade p? eng?ng från de mest älskade ZX-skorna. Adidas Originals Ultraboost 1 . 0 DNA innehar snabbt blivit en av märkets go-to-canvasses för att fira några av deras äldre skor, pyntar lace prestanda löparskor med färgvägar inspirerade av adidas klassiker. Den här veckan presenterade Originals-teamet tyst en adidas löparskor dam av de mest spännande hyllningsfärgerna hittills och målade Ultraboost 1 . 0 i en trio av ZX-inspirerade färgscheman. Hämtad direkt från den älskade ZX 6000, 8000 och 9000, har varje look anpassats för att passa Ultraboosts mindre upptagna överdelar, med den stickade kroppen som tar på sig varje skos huvudfärg, medan Three Stripes och andra detaljer ger mer sammanhang runt varje sko.

Med alla videor och har rest över sociala medier under de senaste veckorna som skildrar högljudda New York Knicks-fans utanför Madison Square Garden, kan man tro att det Manhattanbaserade laget är på god väg till en formidabel NBA-titel. Men nej. Fans har egentligen bara firat det faktum att Knicks inte har varit så dåligt under hela säsongen 2020-21. Ändå hämtar PUMAs senaste Suede Vintage tbx till en tid för länge sedan, under vem laget faktiskt var bra och spännande att titta på. För att hjälpa till med att driva denna idé hem innehar det tyska sportklädmärket också skapat ett par klädda i de ikoniska färgerna i puma löparskor rea Los Angeles Lakers, ett delay som delade en stor rivalitet med MSGs hemmalag.

[Image: 4030506.jpg]

Vivienne Westwoods samarbetsförhållande med den japanska sportklädseln ASICS kanske bara är två år gammal, men sedan den första lanseringen innehar vi behandlats med några otroligt djärva par, framför allt den nettotäckta GEL-Kayano 26. Nu presenterar duon det senaste erbjudandet i form av två GEL-Kayano 27-sneakers, som serverar färgvägar inkl “White / Lichen Rock” och “Liche Green or Brown. ” GEL-Kayano 27 är en av ASICS mest avancerade löparskor med en konstruerad mesh övre som håller fötterna svala och en flexibel sulaenhet som hjälper en r? gångcykel. asics dam löparskor rea Men det händer mycket mer med skon än vad som ursprungligen syns.