DarkForums - The Darkest Side Of The Net

converse classic chucks

Posted by : Ganftgy
       335
#1
[Image: AllStar-56.jpg]

Carhartt WIP x Converse Chuck 70-talet har tillverkats av canvas-Carhartt-plagg som arbetsjackor, byxor och overall. Erbjuds i converse chuck 70 ett färgschema av marinblå, svart och brunt, inga två par är desamma på grund av upcyklingstekniken som användes under skapandet. Carhartt WIP har gått ihop med Converse för att bidra till erat förnyelseinitiativ där varumärket utvecklar mer hållbara sätt för att skapa produkter. För detta speciella samarbete innehar Carhartt-arbetskläder förvandlats till par av Chuck 70. Ungefär 1 000 Carhartt-arbetsjackor, byxor och overaller hämtades från UK-baserade vintagehandlare Beyond Retro, eftersom kläderna sedan delades in i tre färgområden av marinblå, svart och brun.

Chuck Taylor firar sitt 100-årsjubileum i år, och Converse Japan innehar varit hårt på att leverera spännande nya projekt till sin ära. Den här veckan släpper de en färgglad Japan-exklusiv version med herrkläderdesignern Paul Smith. Converse har varit i rulle i år med Chuck Taylor och genomfört nya och spännande projekt med några veckors mellanrum för att fira den legendariska silhuetten hundra årsjubileum.. converse classic chucks Varumärken och individer och Chinatown Market och Joshua Vides har lånat lace sina namn till olika utgåvor, liksom införandet av en ny serie hållbart byggda Chucks. Det senaste nya projektet tillkännagavs innan denna vecka och visar upp Chuck Taylor high-top designad i samarbete med den brittiska herrkläderdesignern Paul Smith.

Efter att ha släppt en fjäderklar kapsel med One Star-sneakers är Converse tillbaka med ett pulserande urval av sina populära Chuck 70- och Jack Purcell-silhuetter. Inför den kommande höstsäsongen har Converse just avslöjat en ny iteration av sin populära Jack Purcell-silhuett. Den här gången blir retroklassikern belagd i en blank “emalj” -färg, och den blir garanterat en daglig häftklammer. Tillverkad av glänsande emaljläder längs överdelen, converse jack purcell sitter skon ovanpå en tjock mellansula i vitt. Sneakers är utrustad med vita bomullssnören och är minimal men ändå retro och har även de karakteristiska Jack Purcell-emblemen på hälen och yttersula.

Tack vare J Balvins hitrekord med samma f?rnamn 2017 har ”mi gente” blivit en allmänt känd spansk fras. Utöver dansrytmerna i Balvins pop-reggaeton-hymn funkar låten och ordet på två ord (som inneb?r "mitt folk") som 1st samlingsrop för den colombianska konstnärens kith - en som tidigare använts på vax av Héctor Lavoe 1974. Framåt Latinx Heritage Month 2020, Converse kallar och firar mångfalden converse chuck taylor all star av Latinx-kulturen med sin "Mi Gente" -kapsel. Rubriken av livfulla par av Chuck Taylor All Star och Chuck 70 är den åtta delade kollektionen varumärkets mest omfattande insats。
0
 Like  ReplyUsers browsing this thread: 3 Guest(s)