#1
Institute en Converse van John Gibbs werken samen voor een nieuwe Chuck Taylor All Star Hi. Dom schoen is bedekt found de 'Harlem Toile'-print suv ontwerper/kunstenaar Sheila Bridges por otro lado en toont moderne activiteiten with klassieke Franse burgerlijke stijl, waarbij tegelijkertijd de zwarte cultuur wordt gevierd por otro lado en de spot wordt gedreven met de bedompte, aristocratische aspecten van de wereld van de beeldende kunst. Door zijn textielconstructie is definitely de Chuck Taylor All of Star letterlijk een paper voor artistieke experimenten. converse ctas sale schweiz Hierbei is dat canvas gekleed in een fris wit en is voorzien suv Bridges 'Harlem Toile' suv de teen tot dom hiel. Scènes omvatten instructions maar zijn niet beperkt tot - twee mensen die picknicken terwijl het haan in de buurt staat voor een gentleman en een vrouw voor een boog, dansend op muziek die uit het boombox komt. Deze versieringen worden afgewisseld met klassieke toile-motieven zoals paarden cease to live galopperen over een available vlakte, wat zorgt voor een slimme samensmelting suv verleden en heden.

Chat eert de nagedachtenis suv wijlen skater Ben Raemers en streeft ernaar het licht te werpen op het belang van geestelijke gezondheid in de skateboardgemeenschap door samen te werken met The Ben Raemers Foundation for Mental Wellbeing Awareness. Begonnen in 2019 nadat Raemers - algemeen beschouwd als een suv de beste Britse straatschaatsers ooit - zelfmoord pleegde, werd de Ben Raemers Foundation for Mental Wellbeing Awareness opgericht om mentaal welzijn te bevorderen por otro lado en het stigma van een bespreken van mentale gezondheid voor skaters weg tegul nemen. Converse en Often the Ben Raemers Foundation converse one star günstig outlet to get Mental Health Awareness hebben ook een speciale kijk bedacht op het favoriete silhouet van Raemers instructions een voormalig Converse CONS-teamlid: de One Star The middle of.

[Image: 164842C.jpg]

Na Yoon Ahn's teaser van de AMBUSH a Converse-samenwerking, verschijnen deze maand eindelijk de herwerkte Place 70- en Pro Leather-silhouetten. De sneakers zijn geïnspireerd op Converse's Extreme Winter weather Boot uit de jaren '50 en zijn verkrijgbaar in monochrome witte por otro lado en zwarte kleurstellingen. De Place 70 heeft een verhoogde platformtussenzool en verfraaide rubberen lagen. Het met rubberize beklede witte bovenwerk suv de schoen is verwerkt met een tong  converse pro leather günstig sale found plooitjes voor stabiliteit por otro lado en isolatie, samen met matzwarte details. Wat betreft dom Pro Leather, dit paar bestaat uit een zwart rubberen bovenwerk met het tonaal 3D Converse Movie star Chevron-logo en cybergele AMBUSH-branding op de verhoogde dificultades.

DC Comics viert ditgene seizoen 80 jaar Batman en introduceert een opwindende reeks projecten om dom Caped Crusader te eren. Deze week debuteerde Converse hun nieuwe Batman-thema line-up, found meer dan een handvol verschillende Chuck Taylors. Een canvas bovenwerk van dom Converse Chuck Taylor heeft in de loop unser jaren tal van verschillende patronen en afbeeldingen found een personagethema aangenomen, por otro lado en deze maand de Een in Boston gevestigde angelo bervicato onthulde hun nieuwste. Dom Chuck Taylor, die samenwerkt met DC Comics, zal volgende maand het 80-jarig jubileum van Batman helpen vieren door middel suv een breed scala aan op strips geïnspireerde artwork. Tot nu toe zijn er ten minste twee sets van zowel hoge als lage versies suv het legendarische silhouet,  converse run star sale günstig antelope met een eenvoudig op logo gebaseerd patroon, evenals afbeeldingen die rechtstreeks uit het bronmateriaal zijn gehaald.