#1
release-informatie en andere updates. de adidas Yeezy Boost 350 v2 converse dames Zebra, de tweede variant van het silhouet voor 2017, zal hierna worden aangeboden, als vervolg op de recente zwart / rode colorway. wordt opgemerkt extreem beperkt te zijn in vergelijking met andere Yeezy's. releases, vier adidas vlaggenschiplocaties in de VS - Los Angeles, Aventura Mall, Miami Beach en SoHo - zullen het paar op voorraad hebben, terwijl geselecteerde Champs, Eastbay, Footaction en Foot Locker retailers verlotingen in de winkel houden om te verwerven een paar.

Vorige week kwamen we erachter dat de nieuwe Black / Red colorway van de adidas Yeezy Boost 350 V2 naar verwachting op 11 februari uitkomt. Zet je schrap, want er gaan geruchten dat er kort daarna een andere colorway komt. Afbeeldingen van deze "Zebra" converse x commes des garcons colorway van de adidas Yeezy Boost 350 V2 zweven nu al een paar maanden rond en het lijkt erop dat deze nu een releasedatum heeft. Deze Yeezy Boost 350 V2 heeft een combinatie van wit en zwart op het Primeknit-bovendeel in een converse chuck jaylor zebra-achtig patroon.

Heb je dit weekend een paar adidas Yeezy Boost 750 Black kunnen kopen? Als je je niet al te slecht voelt, want de meerderheid van de sneakerheads die hoopten een paar te verslaan, konden dat ook niet. Het blijkt dat er een zeer klein aantal paren beschikbaar was voor het publiek. Hoewel adidas ons nooit laat weten hoeveel paar officieel zijn geproduceerd, zijn er volgens geruchten van retailers ongeveer 5.000 paar geproduceerd van de zwarte adidas Yeezy Boost 750, wat een extreem lage hoeveelheid cdg converse is.

Extra afbeeldingen van de aankomende adidas Yeezy Boost 750 Light Brown blijven onthullen en het laat nu zien dat de tandvleeszool ook in het donker zal gloeien, wat een eerste ontwerpelement was dat te zien was op de previews grijs / tandvleesvariant die afgelopen zomer werd uitgebracht. 2016. vergelijkbaar met de adidas Yeezy Boost 750 Grey Gum die afgelopen juni 2016 is uitgebracht, wordt een lichtbruine variant van het populaire silhouet voorgesteld om volgende maand te debuteren.Als je iemand vraagt wat de grootste dingen zijn die Adidas heeft gedaan / gekend .

28 FEBRUARI WERELDWIJD in adidas-winkels en in winkels met adidas Consortium-accounts. Als die uitverkocht zijn, zal adidas een nieuwe batch maken en deze vrijgeven, zodat IEDEREEN ze EVENWEL kan krijgen voor de verkoopprijs. Jouw ongeduld is niet zijn probleem. "Let op. Tegen de tijd dat je dit leest, de adidas Yeezy Calabasas-collectie is misschien al gedaald (hij valt ergens vandaag) Deze converse schoenen nieuwe collectie zal de nieuwste Kanye West x adidas-sneaker bevatten, evenals bijpassende kleding en accessoires.

Hierboven krijg je een eerste blik op de adidas ZX 10000C Supplier Color. Naar verluidt deel uitmakend van de adidas Consortium SS19-line-up, is deze nieuwe ZX-release gemaakt in nauw overleg met de oorspronkelijke ontwerper van de ZX-reeks en Torsion-technologie, Jacques Chassaing. De adidas ZX 10000C is het langverwachte antwoord op de vraag van veel verzamelaars ' wat gebeurde er na ZX 9000? ' De ZX 10000 C behoudt het Torsion-systeem dat tot op de dag van [Image: converse%20schoenen-066bsa.jpg] vandaag een trots onderdeel is van de prestatiemogelijkheden van Adidas.