#1
Med den største hælvolumenforskydning i Nikes linje i dag har Nike Air Max 720 nu den højeste Air-enhed af enhver sko, der slår sin forgænger, iconicmore.com Nike Air Max 270. Denne forskydning er nøglen til den dæmpning, du har brug for, for at få varig komfort fra Hæl til tå. Sammenkoblingsteknologien med sit unikke, omfangsrige udseende har Nike Air Max 720 officielt brudt jorden helt alene.

Odell Beckham Jr. er utvivlsomt en af NFL's største og højeste personligheder, nike nye sko køb 2021 så Cleveland Browns brede modtagerens signatur Nike linje sigter mod at indkapsle hans karisma - det sidste resultat heraf er Air Max 720 OBJ-slip i "University Blue" og "Summit White." En modificeret version af Air Max 720 OBJ, der erstatter snørebånd med et teknisk spænde-system, skoene er store, dristige og komplekse ligesom Odell selv.

Bortset fra sin pæreformede Air Max 720-dæmpningsenhed er nøglestykket i 720 OBJ Slip dens krydsende fit-system. Dette bruger en duo stofstropper, nike air max 720 rainbow der føres gennem et anker i halsen, før de sikres med en kombination af ruskindøjne og plastik-snaps. Resten af designet ligner den originale Air Max 720 OBJ, der påkalder en lagdelte overdel, der blander ruskind, læder, syntetisk og mesh.

Både “University Blue” og “Summit White” tilbyder en for det meste monokromatisk Brandudsalg palet. “University Blue” giver en helblå overdel med sorte accenter på pasformssystemer, hælflig og mærkeudsmykninger. "Summit White" frembringer hvide, knogle- og sejltoner, pyntet med små popper af voltgrøn og sportblå. Hver tilføjer også signatur Odell-grafik på tungen for at låse udseendet.

https://www.iconicmore.com/